Βιογραφικο

Είμαι Εγγεγραμμένη Ειδική Ψυχολόγος στην ειδικότητα της Κλινικής Ψυχολογίας και κατέχω άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου (Αριθμός εγγραφής μητρώου: 405).

Εργάζομαι ιδιωτικά σε Λάρνακα και Λευκωσία με έφηβους, ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Επίσης, παρέχω υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στα Κέντρα Πληροφόρησης και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης μαθητών Δημοτικής και Μέσης εκπαίδευσης μέσω του προγράμματος ΔΡΑ.ΣΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρνακα της Κύπρου, όπου διαμένω μέχρι σήμερα. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Αγγλία και συνέχισα στη Κύπρο αποκτώντας πτυχίο Ψυχολογίας (BSc) και ακολούθως εφαρμοσμένο μεταπτυχιακό στην Κλινική Ψυχολογία (MSc) διάρκειας 4 ετών από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου στην Κλινική Ψυχολογία, πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας με ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες με ασθενείς και τις οικογένειές τους, καθώς και αξιολογήσεις σε ασθενείς με σοβαρή ψυχοπαθολογία. Επίσης, δούλεψα στο Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΚΕΣΥ) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέχοντας ατομικές ψυχοθεραπείες σε έφηβους και ενήλικες και συμβουλευτική γονέων σε γονείς εφήβων. Επιπρόσθετα, εργάστηκα στη Θεραπευτική Κοινότητα ‘Αγία Σκέπη’ κάνοντας ατομικές ψυχοθεραπείες, ψυχοεκπαιδευτικές ομάδες, αξιολογήσεις και συμμετοχή στις θεραπευτικές ομάδες, καθώς και στον Σταθμό της ‘Αγίας Σκέπης’ στην Αγλατζιά όπου αξιολογούσα κυρίως τα περιστατικά εισαγωγής, με ψυχομετρικά εργαλεία. Ακόμη, συνεργάστηκα με το Σωματείο ‘Σκαπανέας’ στη Λευκωσία, όπου φιλοξενεί ενήλικα άτομα με αναπηρίες έχοντας ως σκοπό την προαγωγή των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ατόμων, καθώς επίσης και τη βελτίωση της λειτουργικότητας τους. Τέλος, ως μέρος της πρακτικής άσκησης των πτυχιακών μου σπουδών, εργάστηκα στην Παιδική Στέγη Λάρνακας όπου παρακολουθούσα το απογευματινό πρόγραμμα των παιδιών που φιλοξενούνταν εκεί, βοηθούσα τα παιδιά στα μαθήματά τους ή σε οποιαδήποτε άλλη δυσκολία παρουσιαζόταν.